REKLAMACIJE I POVRAT

Naša politika povrata traje 15 dana. Ako je prošlo 15 dana od vaše kupnje, ne možemo vam ponuditi puni povrat ili zamjenu.

Da biste bili podobni za povrat, vaš predmet mora biti neiskorišten i u istom stanju u kojem ste ga primili. Također mora biti u originalnom pakiranju.

Nekoliko vrsta robe je izuzeto od povrata. Preuzete i plaćene datoteke ilustracija nije moguće vratiti radi zlouporabe autorskih prava.
Također ne prihvaćamo proizvode koji su vraćeni bez originalnog pakiranja i korišteni.

Da bi ostvarili povrat proizvoda nam je račun ili dokaz o kupnji ili oštećenju prizvoda.

POVRAT NOVCA

Nakon što vaš povrat bude primljen i pregledan, poslat ćemo vam e-poruku da vas obavijestimo da smo primili vaš vraćeni artikl. Također ćemo vas obavijestiti o odobrenju ili odbijanju vašeg povrata novca.

Ukoliko se odobri vaš povrat, tada će se vaš povrat novca obraditi, a kredit će se automatski primijeniti na vašu kreditnu karticu ili izvorni način plaćanja, unutar određenog broja dana.

Ako još niste primili povrat novca, prvo ponovno provjerite svoj bankovni račun.
Zatim se obratite izdavatelju kreditne kartice, može proći neko vrijeme prije nego što povrat novca bude službeno objavljen. Zatim kontaktirajte svoju banku. Često postoji određeno vrijeme obrade prije nego što se objavi povrat.

Ako ste sve ovo učinili, a još uvijek niste primili povrat novca, kontaktirajte nas na {fosca.hr@gmail.com}.

Povrat se može izvršiti samo za artikle s redovnim cijenama. Artikli na rasprodaji ne mogu se vratiti.

ZAMJENA

Zamjenjujemo samo artikle ako su neispravni ili oštećeni. Ako ga trebate zamijeniti za isti artikl, pošaljite nam e-mail na {fosca.hr@gmail.com} i pošaljite svoj predmet na: {Fosca,obrt za dizajn i proizvodnju, Ivana Generalića 4, Biograd na Moru 23210}.

POKLON

Ako je artikal označen kao dar prilikom kupnje i isporučen izravno vama, dobit ćete poklon bonus u vrijednosti vašeg povrata. Nakon primitka vraćenog artikla, poklon bon će vam biti poslan poštom.

Ako artikal nije bio označen kao dar prilikom kupnje ili je darivatelj poslao narudžbu sebi da bi je kasnije dao, darivatelju ćemo poslati povrat novca i on će saznati za vaš povrat.

DOSTAVA POVRATA PROIZVODA

Da biste vratili svoj proizvod, trebali biste svoj proizvod poslati poštom: {Fosca,obrt za dizajn i proizvodnju, Ivana Generalića 4, Biograd na Moru 23210}.

Vi ćete biti odgovorni za plaćanje vlastitih troškova dostave za povrat vašeg artikla. Troškovi dostave su nepovratni. Ako dobijete povrat, trošak povratne dostave će se odbiti od vašeg povrata.

Ovisno o tome gdje živite, vrijeme koje može potrajati da vaš razmijenjeni proizvod stigne do vas može varirati.

Ako vraćate skuplje artikle, razmislite o korištenju usluge dostave koja se može pratiti ili o kupnji osiguranja dostave. Ne jamčimo da ćemo primiti vaš vraćeni predmet.

TREBATE POMOĆ?

Za sve vaše upite i nejasnoče oko povrata kontaktirajte nas na {fosca.hr@gmail.com} .

Vama uvijek na usluzi Fosca !